2004

Efter succén 2003 var vi således ”tvungna” att återigen arrangera tävlingen 2004. Detta år bytte vi klubb och förflyttade oss till Lisinge GK.

Ingen sköngolf direkt någon av dagarna. (T ex behövde vi utnyttja även andra dagens runda för att kunna kora ”närmast flagg”, för dag 1 var det ingen som träffade greenen……. Longest Drive var inte heller någon succé, då det bara var Katta som träffade fairway…. med en duffad järn 6:a. SUCK!

Mestadels uppehållsväder, men ganska blåsigt och en och annan regnskur faktiskt.

Kvällen förlöpte utan några större skandaler. Att åka golfvagn är väl ingen skandal? Heller inte att ha en lampskärm som stödkrage, eller?

God mat även här och även om servitrisen hade bråttom iväg på fest, så hann vi med att få in både kaffe och avec innan vi blev tvungna att lämna restauranten ….. Festen fortsatte sedan i relaxen in på småtimmarna. (Och därefter i stugorna).

Alla var inte lika pigga dag 2, men de flesta tog sig ändå runt banan. Vem var det som lånade Lasses klubbor på natten i skogen på väg till rangen förresten? Någon som festade på rejält länge kvällen innan, men ändå lyckades hålla ihop spelet blev 2004 års vinnare; Krister Jonsson. Grattis!

Lite mer fakta om 2004

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *