Årets tävling

Så här ser årets upplägg ut:

 1. Vi träffas på Örbyhus GK lördagen den 13 augusti c:a kl 11.00.
 2. Vi checkar in på ”Hotellet” enligt preliminär lista nedan. Bilaga 1. Det vi enligt ovan då redan har betalt för är 2xGF, lunch dag 1, 3-rätters middag, frukost dag 2 samt övernattning. (Lakan, handduk och städning ingår!)
 3. Rummen är 10 st 2-bädds-rum (förutom 1 st av ”killrummen” där det blir ett 3-bädds-rum, se bilaga 1). Toalett och handfat i alla rum. Dusch finns i omklädningsrummen.
 4. Vi värmer upp, käkar lunch (ingår alltså i golfpaketet) psykar varandra svårt, dricker lite sportdryck i medhavd whiskyflaska och beger oss så småningom till första tee för att se 1:a boll gå ut 13.00. Startlista meddelas i samband med lunchen, men kommer troligen att synas i GIT:en redan veckan innan. Startordning för dag 2 meddelas under middagen, beroende av hur bra du spelat….
 5. Alla förutom tävlingsledningen spelar usel golf! Viktigt är också att hålla vätskebalansen i schack under rundan, så vi slipper uttorkning/vätskebrist o dyl. (Att bara ha vatten eller sportdryck i bagen kommer att medföra plikt och straffdryck!) Longest drive preliminärt på hål 15 och Nearest pin på hål 7.
 6. När bollarna vartefter börjar komma in (gissningsvis senast 17.30-18) går vi och piffar till oss inför middagen och dricker vatten (yeah, right!) och äter chips.
 7. Gemensam middag i restaurangen kl 19.30. Matval enligt Bilaga 2 nedan.
 8. Till middagen tar vi, som vanligt, prisutdelningen för ”longest” och ”nearest”. (Om någon lyckats träffa fairway eller green dvs….) Och inga j-a chicken sticks är tillåtna på longest! Detta år blir man diskad om man plockar upp en j6:a på 15:e tee!!!
 9. Samkväm. Några blir lagda före 22, andra åker golfvagn, vissa sitter och festar till 03, är ute och provspelar sina klubbor, slår järn 1:or på rangen osv osv. Kvällen/natten blir vad vi gör den till! Vi har hela Hotellet för oss själva.
 10. Sova lite och vakna till en underbar speldag nr 2…..

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 1. Frukost serveras i restaurangen från klockan 08.30.
 2. UTCHECKNING! Då vi ska vara ute ur rummen senast 10.00 så är det att föredra att fixa detta innan vi kliver upp på tee…..

Första boll går kl 10.00!!! Den som vill ha “sovmorgon” på söndagen får se till att spela bra på lördagen, då ledarbollen går sist som vanligt, dvs 10.24.

 1. Sista boll bör vara inne senast vid c:a 15-15.30, då förrättas prisutdelningen. Prisbordet kommer att vara dignande i år igen av alla priser vi själva tagit med!
 2. Vi kramas och skiljs åt och ses igen 2012 på en ny utmanande bana i den 10:e upplagan av denna glada tävling! Vi planerar för helgen 11-12/8-12, så skriv in det i kalendern redan nu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *