2015

gang

Jamen då så! Dags att summera lite! 13-årsjubileumet är till sin ända!

Som vanligt en fantastisk helg med många skratt och minnen för livet! Tack alla som gjorde det möjligt! Trist för alla er som av olika anledningar inte kunde vara med 2015!  Lika bra (nästan bättre) som förra året och Huvudstadens GK (Lindö) levererade big time. Bra skick på banan och fantastisk mat, boende och bemötande. Kul!

I år så avgjordes tävlingen på Lindö Dal båda dagarna, då klubben passade på att avverka årets KM på Parkbanan parallellt.

Inte heller detta år blev det nytt deltagarrekord, men vi tar nya tag 2016!! För de som vill kryssa i kalendern redan nu, så planerar vi för helgen v31 och 2016 innebär det 6-7/8. Planera därför bröllopsdagsmys och andra jubileer, dop, arbete, utlandsresor, tennisturneringar etc till en annan helg helt enkelt! :) Inbjudan kommer som vanligt separat.

Många saker 2015 var som vanligt, eller har i alla fall inträffat tidigare:

– Vädret var riktigt bra. 23-24gr och mestadels sol, svag vind…
– Tävlingen spelades som en poängbogey över 36 hål på en och samma bana.
– Alla var glada och pigga dag 1 och tröttare dag 2….
– Ledarbollen levererade! Slutliga 1:an och 2:an gick i ledarbollen från dag 1. Dock så kan bara en vinna… Grattis Helen till 2:a inteckningen! Tur att du hade koll på frysens dörr detta år…
– Gunnar blev lagd före middagen…

Sen hände det saker som normalt inte sker, eller som aldrig hänt tidigare:

– Bjärven vann Nearest pin!! Grattis till mig!!
– Gunnar vann inte Longest Drive! Istället grattis till Mats!!
– Suss slog inga kullerbyttor i ruffen…
– De flesta deltagare gick och la sig före midnatt. (2:a året i rad förvisso!) Medelåldern i gänget har ju förvisso ökat sedan förra året, men man börjar ju bli lite orolig..

Ja, det var väl en liten summering av 2015.

Lite mer fakta om 2015.

Väl mött nästa år!