2014

image 5 (500x397) (450x357) (400x317)

 

Jodåserru, då var det dags att summera lite! 12-årsjubileumet är till sin ända! Vi fattar inte hur vi lyckats hålla igång detta i 12 år i rad nu!? Jättekul är det hur som helst!!

Som vanligt en fantastisk helg med många skratt och minnen för livet! Tack alla som gjorde det möjligt! Trist för alla er som av olika anledningar inte kunde vara med! :) Golfklubben för året levererade verkligen stort!! Känns som alla var väldigt nöjda med årets upplaga!?

I år så avgjordes tävlingen  på Huvudstadens GK.
Banan dag 1 (Lindö Dal) var i bra skick, medan dag 2 (Lindö Park) var ganska bedrövlig… Kan berott på att det kom ett nattligt skyfall och att de inte kunde klippa på morgonen samt att många av bunkrarna var vattenfyllda, men ändå… Motståndarna var dock trevliga, boendet och måltiderna fantastiskt bra, så det är svårt att skylla sitt dåliga spel på de yttre omständigheterna. (Om man inte kan anse Gunnars svingolja som en yttre omständighet förstås… ) :)

Inte heller detta år blev det nytt deltagarrekord, men vi tar nya tag 2015!! För de som vill kryssa i kalendern redan nu, så planerar vi för helgen v32 (som de senaste åren) och 2015 innebär det 8-9/8. Planera därför bröllopsdagsmys och andra jubileer, dop, arbete, utlandsresor, tennisturneringar etc till en annan helg helt enkelt! :) Inbjudan kommer som vanligt separat.

Många saker 2014 var som vanligt, eller har i alla fall inträffat tidigare:

– Vädret var riktigt bra. 25-26gr och mestadels sol, svag vind…
– Tävlingen spelades som en poängbogey över 36 hål.
– Alla var glada och pigga dag 1 och tröttare dag 2….
– Gunnar vann Longest drive. (Detta var 5:e gången!!) Grattis Gunnar!!

Sen hände det saker som normalt inte sker, eller som aldrig hänt tidigare:

– Tävlingsledningen glömde att ta med kamera, så det finns väldigt få bildbevis på vad som egentligen skedde… (Är det någon som vill tillföra galleriet något, går det bra att maila!)
– Helen vann Nearest pin!! Grattis Helen!!
– Suss slog inga kullerbyttor i ruffen…
– Tävlingen avgjordes på två olika banor.
– De flesta deltagare gick och la sig före midnatt. Medelåldern i gänget har ju förvisso ökat sedan förra året, men man börjar ju bli lite orolig.. Slutliga 1:an och 2:an höll dock ut till runt 01.00 och är väl ett tecken på att de som festar mest spelar bäst dag 2?! Bra tips till övriga deltagare för kommande år! 🙂
–  Det var otroligt jämt efter första dagens spel! 11 st spelare inom 7 p!!
– Ingen som gick i ledarbollen lyckades spela tillräckligt bra för att hålla hela vägen till vinst. Istället var det “daggpatrullen” som levererade, där alla tre hade ett bättre resultat dag 2 än dag 1! Den som låg 10:a efter första dagen klättrade till slutvinsten… och…. Bjärven vann….! Rätt otippat!!

Ja, det var väl en liten summering av 2014.

Lite mer fakta om 2014.

Väl mött nästa år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *